Activiteiten

Bij ons kunt u genieten van de rust en ruimte van het Zeeuws-Vlaamse land. Naast de camping ligt een prachtig natuurgebied, waar u heerlijk kunt wandelen. Verder zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden, knooppuntenroutes lopen praktisch langs de camping! Tot slot bevindt er zich een kreek op loopafstand, waar u kunt vissen en kano├źn.

In het dorp Zaamslag bevindt zich een verwarmd openluchtzwembad, met daarbij een grote zon- en speelweide. Daarnaast heeft het dorp twee musea, het Schelpenmuseum en het Minoxmuseum.

Terneuzen, op acht kilometer afstand, is een havenstad. Er is een subtropisch zwembad, er zijn verschillende musea en Terneuzen heeft een groot sluizencomplex, wat te bezichtigen is. In Axel, op zes kilometer afstand, bevindt zich de hoogste watertoren van Nederland. Ook kunt u hier een bezoek brengen aan het vernieuwde streekmuseum "Het Warenhuis". Voor de liefhebbers is er een goed onderhouden golfbaan, met achttien holes. Voor meer informatie over wat u kunt doen binnen de gemeente Terneuzen, klik hier.

Het getijdenstrand van de Westerschelde ligt op ongeveer vijf kilometer afstand. Ook bekende natuurgebieden als 'Het land van Saeftinge' en 'Het Zwin' zijn goed bereikbaar.

De camping bevindt zich op zo'n vijftien kilometer van de Belgische grens. Steden als Brugge, Gent en Antwerpen zijn dichtbij. Brussel bevindt zich op ongeveer anderhalf uur rijden. Voor de kinderen is er net over de grens, in Wachtebeke, een grote (gratis) speeltuin. Hier zijn ze verzekerd van een hele dag plezier!